Ura meillä

Tule mukaan luomaan menestyvää verkkokauppaa

Pulse247 Oy on verkkokaupankäyntiin erikoistunut ohjelmistoyritys, joka on perustettu Kajaanissa vuonna 2007. Vuosien varrella yrityksemme on kasvanut vauhdilla ja työllistää nykyään jo yli 30 työntekijää ympäri Suomen. Toiminnassamme keskitymme verkkokauppaan ja perinteisen kaupan digitalisointiin verkkokaupan teknologiaa hyödyntäen.

Päätuotteemme on kehittämämme ja ylläpitämämme MyCashflow-verkkokauppaohjelmisto, joka on yli 2 000 tyytyväisen asiakkaan ansiosta yksi Suomen suosituimmista verkkokauppa-alustoista. MyCashflow’n ylläpidon, kehityksen ja asiakaspalvelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijapalveluita verkkokaupankäynnin kehittämiseen.

Kiinnostaako sinua verkkokaupankäynnin jatkuvasti kehittyvä ja kasvava ala? Haluatko työskennellä ohjelmistopalveluyrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan omalla toiminnallasi MyCashflow-verkkokauppapalvelun kasvutarinaan ja asiakasyritysten verkkokauppojen menestykseen?

Etsimme joukkoomme erityisesti verkkokaupan, SaaS-ohjelmistobisneksen ja markkinoinnin kokeneita asiantuntijoita, devaajia, designereita, projektipäälliköitä, asiakasvastaavia ja product ownereita. Kasvumme mahdollistamiseksi arvostamme myös suuresti kokemusta kasvuyrityksen skaalaamisesta ja kansainvälisestä kasvusta. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä meille avoin hakemus!

Avoimet työpaikat

Kaikki työpaikkamme ovat lähtökohtaisesti paikkariippumattomia, joten voit työskennellä missä tahansa haluatkin – joko etänä tai Kajaanin, Oulun tai Kuopion toimistollamme.

Avoin hakemus

Eikö löytynyt sopivaa avointa paikkaa? Ei huolta. Jos koet, että osaamisestasi ja asenteestasi olisi meille ja asiakkaillemme hyötyä, voit lähettää avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi, millaiseen tehtävään haet, millaista kokemusta ja osaamista tuot mukanasi ja mitkä ovat suurimmat vahvuutesi työntekijänä. Kerrothan saatekirjeessäsi myös persoonallisuudestasi. Muista liittää hakemukseen CV:si sekä mahdolliset työnäytteesi.

Lue lisää ›
Miksi meille?

Kilpailukykyinen palkkaus

Joustava työaika

Mahtava ja kannustava työyhteisö

Mahdollisuus opiskella ja kehittää itseään työn ohessa

Hyvät henkilöstöedut

Voit työskennellä täysin paikasta riippumatta