Kampanja päättynyt

Verkkokauppa vuodeksi -50 %*

Tänään on hyvä päivä perustaa verkkokauppa! Nyt saat monipuolisen ja helppokäyttöisen MyCashflow-verkkokaupan ensimmäisen vuoden kuukausimaksut puoleen hintaan, kun perustat verkkokauppasi 31.3.2022 mennessä ja valitset kauppaa perustaessasi vuosilaskutuksen. 

Kaikkiin palvelupaketteihimme sisältyy maksuton 30 päivän kokeilujakso, jonka aikana voit rauhassa tutustua palveluun. Jos et ole tyytyväinen, voit perua tilauksesi maksutta kokeilujakson aikana.

Valitse palvelupaketti ›

* Kuukausihintaan verrattuna. Palvelun normaalia 16 %:n vuosilaskutusalennusta sovelletaan automaattisesti jatkotilauksissa ensimmäisen vuoden jälkeen. Lue kampanjaehdot ›

Iloinen nainen pöydän äärellä perustettuaan verkkokaupan

MyCashflow on mahdollistanut jo tuhansia verkkokaupan kasvutarinoita.

Ohjelmisto

Aidosti helppo­käyttöinen verkkokauppa­ohjelmisto

MyCashflow on kotimainen verkkokauppapalvelu, jonka helppokäyttöinen ja monipuolinen verkkokauppaohjelmisto kattaa kaiken, mitä menestyvään verkkokaupankäyntin tarvitset

Hallitset tuotteita ja tilauksiasi yhdestä keskitetystä hallintapaneelista, jonka kätevät ominaisuudet helpottavat päivittäisiä rutiineja aina tuotetietojen nopeasta muokkauksesta monipuoliseen tilausten käsittelyyn.

Hallintatyökalusta löydät myös sisäänrakennetut myynninedistämis- ja markkinointityökalut, jotka auttavat lisäämään verkkokauppasi myyntiä. 

Tutustu ohjelmistoon ›

Kuvaruutukaappaus MyCashflow'n helppokäyttöisestä hallintapaneelista
MyCashflow'n suositut maksupalvelut
Kassa

MyCashflow Kassa – myy helposti myös myymälässä

MyCashflow Kassan avulla myyt tuotteita verkkokaupan lisäksi myymälässä, myyntipisteissä ja messuilla. Pilvipohjainen ja saumattomasti toimiva kassaratkaisu tarjoaa täydellisen yhteensopivuuden myyntipisteen ja MyCashflow-verkkokaupan välille.

Yhteensopivuus maksupäätteen ja verkkokaupan välillä pitää huolen siitä, että varastosaldot päivittyvät MyCashflow’n hallintapaneeliin aina automaattisesti ja luotettavasti. Älykkään kassajärjestelmän ansiosta voit hyödyntää verkkokauppasi lahjakortteja, kampanjoita ja tarjouksia myymälöissä tai myöntää alennuksia suoraan kassalla.

Palveluun sisältyy langaton ja markkinoiden nopein maksupääte, jonka avulla asiakas voi maksaa ostoksensa juuri haluamallaan tavalla – maksukortilla, mobiililähimaksulla, käteisellä tai lahjakortilla.

Tutustu MyCashflow Kassan ominaisuuksiin ›

Toimitustavat

Valmiiksi integroidut logistiikkapalvelut

Valittavanasi on lukuisia valmiiksi integroituja logistiikkapalveluita, joiden avulla tarjoat verkkokauppasi asiakkaille parhaat mahdolliset toimitustavat.

Postin, Matkahuollon, DHL:n ja DB Schenkerin toimitustavoista löydät aina sopivat toimitustavat lähetyksillesi. Budbeella tarjoat nopeat ja täsmälliset kotiintoimitukset suurimmissa kaupungeissa ja nShift-integraatiolla voit hyödyntää Unifaunin kattavaa palveluvalikoimaa.

Logistiikkaintegraation ansiosta välität toimitustiedot automaattisesti kuljetusyhtiöille ja tulostat valmiiksi täytetyt osoitekortit napin painalluksella.

Suosittelemme: Shipit on kotimainen logistiikkapalvelu, jonka avulla saat kaikki suosituimmat kotimaiset toimitustavat useilta ei palveluntarjoajilta edullisesti ja helposti yhdellä sopimuksella. 

Logistiikkapalvelut ›

MyCashflow'n suositut logistiikkapalvelut
MyCashflow'n suositut maksupalvelut
Maksutavat

Kaikki suosituimmat maksu­palvelut sisään­rakennettuina

MyCashflow sisältää kaikki kuluttajien suosimat maksupalvelut valmiina laajennuksina, jotta voit tarjota asiakkaillesi sopivimmat maksutavat lukuisten eri maksunvälittäjien joukosta.

Yhdistät verkkokauppaasi helposti suomalaisten suosimat verkkomaksupalvelut, kuten Klarnan, Paytrailin tai Checkoutin, jotka kaikki sisältävät useita suosittuja ja luotettuja maksutapoja.

Ulkomaille myytäessä voit tarjota suuren valikoiman maksutapoja esimerkiksi hollantilaisen MultiSafepayn tai virolaisen Maksekeskuksen palveluiden kautta.

Suosittelemme: Klarna Checkout on – pelkästä maksupalvelusta poiketen – täydellinen kassaratkaisu, joka tarjoaa verkkokauppasi asiakkaille nopean ja sujuvan ostokokemuksen samalla kasvattaen verkkokauppasi myyntiä ja asiakasuskollisuutta. Klarna Checkout on integroitu MyCashflow-verkkokauppaan kattavasti, joten voit tehdä kaikki maksuihin liittyvät toimenpiteet suoraan verkkokauppasi hallinnassa tilausten käsittelyn yhteydessä.

Maksupalvelut ›

Ulkoasu

Valitse maksuton valmisteema tai tilaa yksilöllinen ulkoasu

MyCashflow sisältää neljä maksutonta ulkoasuteemaa, joiden värivariaatiosta voit valita verkkokaupallesi sopivan ilmeen. Ylläpidetyt vakioteemat soveltuvat hyvin verkkokaupankäynnin aloittamiseen, sillä ne sisältävät kaikki tärkeimmät verkkokaupan ominaisuudet ja takaavat sujuvan asiointikokemuksen verkkokauppasi asiakkaille.

Osaavan webdesignerin avulla voit jatkokehittää teemoja tarpeidesi mukaan. Jos yritykselläsi on suuremmat yksilölliset tarpeet, voit kääntyä projektituotantomme puoleen. Toteutamme kokeneiden webdesignereidemme toimesta juuri toiveidesi mukaisen verkkokaupan ulkoasun ja toiminnallisuudet.

Tutustu ulkoasuvaihtoehtoihin ›

Kuvaruutukaappaus MyCashflow'n Orea teemasta
Kuvaruutukaappaus Suojakalvotukun MyCashflow verkkokaupasta
Palvelut

Kaikki verkkokaupankäynnin palvelut samalta toimittajalta

Saat kauttamme kaikki menestyvän verkkokaupankäynnin vaatimat palvelut samasta paikasta. Voit tilata meiltä kaikki verkkokaupankäyntiin liittyvät lisäpalvelut, kuten verkkotunnukset ja sähköpostilaatikot verkkokauppaa ylläpitävälle yrityksellesi suoraan sivuiltamme.

Lisäpalvelut ›

Laajempiin projekteina toteutettaviin palveluihimme sisältyvät yksilölliset ulkoasuprojektit, tietojen siirrot sekä asiakaskohtaiset ratkaisut. Autamme myös vauhdittamaan verkkokaupan kasvua digimainonnan palveluidemme avulla.

Palvelut ›

Tuki ja asiakaspalvelu

Avulias asiakaspalvelu apunasi

Asiakas­palvelustamme saat asian­tuntevaa apua verkko­kauppasi kaikkiin ongelma­tilanteisiin arkisin ma-to klo 9.00–16.00 ja pe 9.00–15.00. Tavoitat asiakaspalvelumme kätevästi verkkokauppasi hallinnasta löytyvän chat-palvelukanavan kautta sekä sähköpostitse ja puhelimitse.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme maksuttomat etäkoulutukset, jotta verkkokauppasi käyttöönotto, rakentaminen ja myynnin käynnistäminen sujuisivat nopeasti ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Ohjeet ja tuki ›

Kuvaruutukaappaus MyCashflow'n asiakaspalvelusta
Kuvaruutukaappaus Suojakalvotukun MyCashflow verkkokaupasta
Verkkokaupan Siirto

Verkkokaupan siirto MyCashflow’lle

Onko yrityksellänne verkkokauppa jo valmiiksi? Siirrämme palveluna tarvittavat tiedot MyCashflow'hun – kaikilta tunnetuimmilta verkkokauppa-alustoilta.

Siirrä verkkokauppa ›

Hyödynnä etu – aloita jo tänään!

  • Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva palvelupaketti kolmesta vaihtoehdosta tai kysy lisää myynnistämme 020 741 7671.
  • Valitse kauppaa perustaessasi laskutuskaudeksi 12 kuukautta hyödyntääksesi kampanjaedun.
  • Kokeile MyCashflow-verkkokauppaa maksutta 30 päivää. Jos et ole tyytyväinen, voit perua tilauksesi maksutta kokeilujakson aikana.
Valitse palvelupaketti ›

Kampanjaehdot

Kampanjatarjous koskee uusien kampanja-aikana 1.3.2022–31.3.2022 perustettujen verkkokauppojen Basic-, Advanced- ja Pro-palvelupakettien vuositilauksia. Alennus lasketaan valitun palvelupaketin normaalin kuukausihinnan perusteella. Edun arvo on Basic-paketissa 294 €, Advanced-paketissa 594 ja Pro-paketissa 894 euroa.

Tilaukseen sisältyy maksuton 30 päivän kokeilujakso, jonka aikana tilauksen voi perua maksutta verkkokaupan hallinnasta. Tilaus jatkuu kampanja-alennuksen jälkeen automaattisesti hinnastomme mukaan. Palvelun normaalia 16 %:n vuosilaskutusalennusta sovelletaan automaattisesti jatkotilauksissa ensimmäisen vuoden jälkeen.