Kirjaudu sisään MyCashflow-verkkokauppaasi (login)

MyCashflow-verkkokaupan hallinta tapahtuu Flow-työkalun avulla. Tällä sivulla kerromme, kuinka kirjautuminen hallintapaneeliin tapahtuu.

Miten kirjaudun mycashflow verkkokauppaan?

Verkkokauppasi hallintatyökalun löydät helpoiten lisäämällä päätteen /flow verkkokauppasi url-osoitteen loppuun. Korvaa alla olevassa esimerkissä sana ‘VERKKOKAUPPASI’ oman kauppasi nimellä.

https://VERKKOKAUPPASI.mycashflow.fi/flow

Huom! Alkaen loppuvuodesta 2021 verkkokaupan hallintaan ei voi kirjautua enää oman domainin kautta, vaan kirjautuminen tapahtuu jatkossa aina oletusosoitteen – eli *.mycashflow.fi-muotoisen osoitteen – kautta. Muutoksen jälkeen et voi kirjautua osoitteesta www.VERKKOKAUPPASI.fi/flow.

Huom! Kaikilla verkkokaupoilla on oma kirjaudu-sivu. Mikäli tunnukset eivät toimi tarkista, että olet varmasti kirjoittanut verkkokauppasi url-osoitteen oikein.

Helppokäyttöinen hallintapaneeli MyCashflow-verkkokaupassa
MyCashflow tarjoaa monipuoliset ominaisuudet verkkokaupan ylläpitoon

Tunnus ja salasana

Kirjaudu sisään verkkokaupan hallintapaneeliin sähköpostiosoitteellasi ja valitsemallasi salasanalla. Mikäli salasana on päässyt unohtumaan, voit tilata uuden salasanan klikkaamalla kirjautumissivulta löytyvää ‘Unohditko salasanasi?’ -painiketta.

Vinkki: Kun tallennat hallintatyökalun osoitteen selaimen kirjanmerkkeihin, löydät sen helposti myös jatkossa.

Tietoturvasyistä johtuen oman kaupan hallintatyökaluun ei ole linkkiä verkkokaupan julkisella puolella.

Katso myös: kirjautuminen piilotettuihin kauppaversioihin

Opi lisää hyödyllisiä vinkkejä verkkokaupan ylläpitoon!

Seuraamalla blogiamme saat arvokkaita vinkkejä MyCashflow-verkkokaupan käyttöön ja verkkokauppasi kehittämiseen. Blogiartikkeleissa käsitellään esimerkiksi verkkokaupan sisällöntuotantoa, asiakaskokemuksen parantamista, asiakaspalvelun kehittämistä ja verkkokaupan markkinointia. Seuraa blogiamme ja kerää parhaat vinkit talteen!

Suosituissa koulutuksissamme saat arvokkaita vinkkejä esimerkiksi verkkokaupan markkinointiin, myynnin edistämiseen, tilausten käsittelyyn ja oman kaupan hallintaan liittyen. Valitse sinulle sopivin koulutus ja opiskele verkkokaupan mestariksi - me autamme matkallasi!

Henkilö istuu sohvalla, sylissään tietokone jolla hän käyttää MyCashflow-verkkokaupan taustahallintaa.

Etkö ole vielä MyCashflow-verkkokauppias? Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Valitse mikä tahansa palvelupaketti ja kokeile MyCashflow-verkkokauppapalvelua maksutta nyt jopa 30 päivän ajan! Voit vaihtaa pakettia tarpeidesi mukaan tai perua tilauksesi koska tahansa.

Valitse palvelupaketti ›