MyCashflow’n kumppani­ohjelma

Kumppaniohjelmamme auttaa jäseniään MyCashflow-verkkokauppapalvelun jälleenmyynnissä ja antaa mahdollisuuden toteuttaa verkkokauppaprojektit sekä integraatiot helpommin ja kannattavammin. Hae mukaan kumppaniksemme ja ota kaikki irti kumppaniohjelman lukuisista hyödyistä!

MyCashflow-kumppaniohjelmaan liittyminen on maksutonta ja voit irtisanoutua ohjelmasta milloin tahansa.

HAE mukaan ›
Verkkokaupan perustaminen onnistuu helposti MyCashflow'n teemoilla

MyCashflow on mahdollistanut jo tuhansia verkkokaupan kasvutarinoita.

Tutustu asiakastarinoihin ›

Menestyvää verkkokauppaa
MyCashflow'n kumppanina

HAE MUKAAN Kumppanik­semme

Kumppaniohjelmamme tarjoaa tukea MyCashflow-verkkokauppapalvelun jälleenmyyntiin ja antaa kumppaneille erinomaiset edellytykset verkkokauppojen ja integraatioiden rakentamiseen ja kehittämiseen.

Teemme jälleenmyyntiin, web-suunnitteluun, integraatioihin ja markkinointiin erikoistuneiden kumppaneidemme kanssa tiivistä yhteistyötä, jotta kaupankäynti verkossa olisi entistä sujuvampaa sekä kuluttajille että verkkokauppiaille. 

Tarjoamme kumppaniohjelman jäsenille lukuisia etuja, jotka auttavat verkkokauppapalvelumme myynnissä, verkkokauppaprojektien rakentamisessa sekä integraatioiden kehittämisessä.

Tutustu kumppaniohjelman ehtoihin ja hae mukaan!

Kumppanuuden EDUT

MyCashflow’n kumppani­ohjelman edut

20% provisio

MyCashflow’n kumppanina saat 20 % provisiomaksun asiakkaan maksamista kuukausimaksuista ensimmäisen vuoden ajalta

Kumppanikoodi

Saat käyttöösi kumppanikoodin, jolla voi tarjota asiakkaallesi 30 päivän pidennyksen MyCashflow’n voimassaolevaan kokeilujaksoon

Valmisteemat käyttöösi

Voit hyödyntää verkkokauppaprojekteissasi ilmaiseksi tuhansien eurojen arvoisia valmisteemoja – mukaan lukien kaikki MyCashflow-teemakaupan maksulliset teemat

maksuton testikauppa

Tuotantoympäristön ilmaisella testikaupalla voit kätevästi varmistaa, että tekemäsi kehitystoimenpiteet toimivat samantien. Saat kaupan ilmaiseksi valitsemallesi palvelupaketille, jotta testaaminen ja kehitys olisi mahdollisimman mutkatonta.

Kehitystiimin tuki

Kumppaninamme sinulla on Slack-yhteisön kautta suora yhteys MyCashflow’n kehitystiimiin, josta saat aina tukea projekteihisi.

Myynnin tuki

Tarjoamme kumppaneillemme tukea myös MyCashflow-palvelun myyntiin.

MyCashflow Oppi­laitos­paketti

MyCashflow Oppilaitospaketti on verkkokauppakoulutusta järestäville oppilaitoksille tarkoitettu maksuton verkkokaupan koulutuspaketti, joka sisältää MyCashflow-verkkokauppaohjelmiston käyttöoikeuden opetustarkoitukseen sekä verkkokaupan koulutusmateriaalia opintokokonaisuuden suunnitteluun.

Oppilaitospakettia voi hakea koulutusta järjestävän oppilaitoksen edustaja.

Lue lisää ›

Kuvaruutukaappaus MyCashflow'n helppokäyttöisestä hallintapaneelista

Liity kumppani­ohjelmaan jo tänään!

Tee verkkokauppaprojekteistasi helpompia ja tuottavampia, ja liity MyCashflow-kumppaniksi.
Tutustu kumppaniohjelman ehtoihin.

HAE mukaan ›