MyCashflow Kassa 🔥 MyCashflow'n sisäänrakennettu kassajärjestelmä.

Lisäpalvelut

Tältä sivulta löydät tarjoamamme verkkoliiketoiminnan lisäpalvelut, kuten verkkotunnukset, sähköpostit omalla verkkotunnuksella sekä kaupalliset SSL-sertifikaatit.

verkkotunnuksen tilaus

Voit tilata verkkokauppasi domainin, eli verkkotunnuksen kauttamme. Varmistamme että tunnus on aina ajantasalla ja hoidamme domainin kytkemisen kauppaasi.

Tilaa palvelu ›

verkkotunnuksen siirto

Voit siirtää verkkotunnuksen MyCashflow'n nimipalvelimille. Voit siirtää tunnuksen MyCashflow'n hallittavaksi tai hallita domainia itse, ja vaihtaa pelkät nimipalvelimet.

Tilaa palvelu ›

verkkotunnuksen ohjaus

Voit liittää aiemmin rekisteröimäsi verkkotunnuksen verkkokauppaasi. Verkkotunnuksen ohjaus on maksuton palvelu.

Tilaa palvelu ›

google Workspace

Google Workspace on joukko pilvipohjaisia sovelluksia, jotka auttavat sinua ja tiimiäsi toimimaan yhdessä ja saamaan työt tehdyiksi mistä tahansa, lähes millä tahansa laitteella.

tutustu ja tilaa ›

ssl-sertifikaatit

Kaikkiin maksullisiin palvelupaketteihin tarjoamme maksuttoman Let's Encrypt -sertifikaatti myös omalle domainille. Laajempaan tarpeeseen tarjoamme myös kaupallisia OV- ja EV-sertifikaatit.

Tutustu ja tilaa ›

Kokeile nyt 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Valitse mikä tahansa palvelupaketti ja kokeile MyCashflow-verkkokauppapalvelua maksutta nyt 30 päivän ajan! Voit vaihtaa pakettia tarpeidesi mukaan tai perua tilauksesi koska tahansa.

Valitse palvelupaketti ›