MyCashflow Kassa 🔥 MyCashflow'n sisäänrakennettu kassajärjestelmä.

Joustava ulkoasu­ratkaisu

MyCashflow-verkkokaupan ulkoasu sulautuu brändiisi saumattomasti. Kaupan ulkoasu perustuu kulloinkin käytössä olevaan teemaan, jota voi helposti vaihtaa verkkokaupan hallinnasta vaikka sesongeittain tai kampanjoittain.

Voit valita ulkoasuksi täysin ylläpidetyn maksuttoman valmisteeman, kehittää ulkoasua toteuttamalla muokkauksia ladattavaan valmisteemaan tai hankkia yksilöllisen brändisi mukaisen verkkokauppateeman projektituotannostamme tai lukuisilta kumppaneiltamme.

Pure-teema on responsiivinen kaikille päätelaitteille
valmisteemat

MyCashflow valmisteemat

MyCashflow sisältää useita täysin ylläpidettyjä valmisteemoja, jotka ovat saatavilla erilaisten värivariaatioiden muodossa suoraan verkkokaupan hallinnassa. Valmisteemat soveltuvat erityisesti aloittavien verkkokauppiaiden tarpeisiin, ja mahdollistavat myös verkkokaupan ulkoasun mukauttamisen ja kehittämisen ladattavien teemaversioiden kautta.

Esittelyssä

Oletusteema

Barebones

MyCashflow'n Barebones-oletusteema on kaikkiin MyCashflow-verkkokauppoihin sisältyvä kaupan teema, joka on oletusarvoisesti käytössä verkkokaupan avaamisen jälkeen. Oletusteema on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi pohjaksi omille teemaräätälöinneille. Tätä tukevat muun muassa oletusteemaan kuuluva CSS-gridi ja valmiit JavaScript-pluginit.

Teemasta on saatavilla neljä erilaista värivaihtoehtoa, jotka ovat muilta ominaisuuksiltaan täysin identtisiä keskenään.

Tämä teema on oletusarvoisesti käytössä MyCashflow-verkkokaupassa.

Lue lisää ›
Maksuton

Pro

Pro on selkeälinjainen teema suuren tuotemäärän verkkokaupoille. Teema antaa tilaa tuotteille ja niiden listaukset soljuvat ketterästi pitäen olennaisen kuitenkin saavutettavissa.Teema soveltuu verkkokaupoille, joilla on jopa tuhansia tuotteita ja useita päätason tuoteryhmiä. Teema soveltuu oivallisesti esimerkiksi erilaisille urheiluvälineitä, elektroniikkatavaraa tai vaikkapa sekatavaraa myyville verkkokaupoille.

Teemasta on saatavilla kahdeksan erilaista värivaihtoehtoa, jotka ovat muilta ominaisuuksiltaan täysin identtisiä keskenään.

Ilmaisen teeman saat käyttöön suoraan MyCashflow-verkkokauppasi hallinnasta.

Lue lisää ›
Maksuton

Pure

Minimalistisen tyylikäs verkkokaupan ulkoasuteema, jossa on suuret näyttävät bannerit ja siistit ammattimaiset fontit.Teema soveltuu parhaiten valikoimaltaan keskisuurille verkkokaupoille, esimerkiksi laadukkaiden merkkivaatteiden, design-tuotteiden ja eleganttien arvokorujen myyntiin.

Teemasta on saatavilla seitsemän erilaista värivaihtoehtoa, jotka ovat muilta ominaisuuksiltaan täysin identtisiä keskenään.

Ilmaisen teeman saat käyttöön suoraan MyCashflow-verkkokauppasi hallinnasta.

Lue lisää ›
Kuvaruutukaappaus MyCashflow'n Frame-teemasta

Frame

Yksinkertaisen kaunis teema, joka antaa tilaa suurille kauniille kuville. Frame nostaa tuotteet kuvineen keskiöön antaen niille kaiken mahdollisuuden loistaa verkkokaupassa.

Teema soveltuu parhaiten valikoimaltaan hieman pienemmille enintään noin 100 tuotteen kaupoille, esimerkiksi sisustus- tai designtuotteiden myyntiin.

395,00 € Hinta alv 0 %

Osta teema ›

Flex

Selkeälinjainen teema suuren tuotemäärän verkkokaupoille. Teema antaa tilaa tuotteille ja niiden listaukset soljuvat ketterästi pitäen olennaisen kuitenkin saavutettavissa.

Teema soveltuu verkkokaupoille, joilla on jopa tuhansia tuotteita ja useita päätason tuoteryhmiä. Teema soveltuu oivallisesti esimerkiksi erilaisille urheiluvälineitä, elektroniikkatavaraa tai vaikkapa sekatavaraa myyville verkkokaupoille.

795,00 € Hinta alv 0 %


Osta teema ›

Kuvaruutukaappaus MyCashflow'n Flex-teemasta

Klarna checkout

Klarna Checkout on täydellinen kassaratkaisu, joka nopeuttaa ja helpottaa tilauksen tekemistä tuottamalla asiakkaillesi personoituja ja saumattomia ostokokemuksia.

Klarna tunnistaa palaavan asiakkaan automaattisesti ja helpottaa tilauksen tekoa esitäyttämällä tilauksen, maksun ja toimituksen tietoja aiempien tapahtumien perusteella. Klarna Checkout sisältää kaikki tärkeimmät maksutavat:

  • Maksa heti
  • Maksa myöhemmin
  • Pilko maksut

Klarna Checkout ›

Klarna Checkout MyCashflow'n laajennuksena

Automaattiset ohjelmistopäivitykset

Kehitämme verkkokauppaohjelmistoamme aktiivisesti asiakkailta saamamme palautteen mukaan erityisesti kasvavan verkkokaupankäynnin tarpeisiin. Ohjelmistopäivityksiä julkaistaan viikoittain ja niiden sisältämät uudet ominaisuudet ja parannukset ovat asiakkaidemme käytettävissä automaattisesti.

Turvallinen ympäristö

Palvelu on täysin ylläpidetty, mikä tarkoittaa sitä, että huolehdimme osaltamme myös asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuudesta suojaamalla ja säilyttämällä kaikki tiedot turvallisesti. MyCashflow'n tuotekehityksessä tietoturva on aina etusijalla.

Hanki brändisi mukainen ulkoasu projektina

Toteutamme palvelutuotantomme kautta asiakkaillemme erilaisia ulkoasuun liittyviä projekteja – pienistä teemamuutoksista aina kokonaisiin yksilöllisiin verkkokauppateemoihin asti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ›

Warrior Coffen yksilöllinen ulkoasu
Kuvaruutukaappaus MyCashflow Frips-teemasta

Suunnittelija – tutustu teemaoppaaseen

MyCashflow-verkkokaupan ulkoasuratkaisu on eriytetty kaupan taustatoiminnoista, eikä teeman kehittäminen vaadi ohjelmointiosaamista. Verkkokaupan teema koostuu HTML-, CSS- ja JavaScript-tiedostoista sekä HTML-koodin sekaan ripoteltavista Interface-tageista, joiden tulostusta voidaan mukauttaa monipuolisesti erilaisilla attribuuteilla.

Tutustu teemaoppaaseen ›

Kokeile nyt 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Valitse mikä tahansa palvelupaketti ja kokeile MyCashflow-verkkokauppapalvelua maksutta nyt 30 päivän ajan! Voit vaihtaa pakettia tarpeidesi mukaan tai perua tilauksesi koska tahansa.

Valitse palvelupaketti ›