MyCashflow Kassa 🔥 MyCashflow'n sisäänrakennettu kassajärjestelmä.

Palvelut menestyvään verkko­kauppaan

Tarjoamme asiakkaillemme valikoiman verkkoliiketoiminnan kehittämiseen tähtääviä palveluita. Autamme mm. suunnittelemaan ja toteuttamaan yksilölliset verkkokaupan ulkoasut sekä hankkimaan asiakkaita ja vauhdittamaan verkkokaupan kasvua monipuolisten asiantuntijapalveluiden avulla.

Kokeneet verkkokaupan asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan, rakentamaan ja kasvattamaan verkkoliiketoimintaasi. Tiimimme toimittaa pienet työt ja isot projektit aina ammattimaisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

ulkoasuprojektit

Toteutamme asiakkaillemme verkkokaupan ulkoasuun liittyviä projekteja aina pienistä teemamuutoksista kokonaisiin verkko­kauppauudistuksiin.

Lue lisää ›

digimainonnan palvelut

Autamme kehittämään asiakkaidemme verkkokauppojen myyntiä tarjoamalla mm. hakusanamainonnan, display­mainonnan sekä Google Shopping -mainonnan palveluita.

Lue lisää ›

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia sekä tiedonsiirtoja yksittäisinä projekteina ja automaattisina integraatioina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Autamme mielellämme kartoittamaan verkkoliiketoimintanne tarpeet ja suunnittelemaan teille soveltuvia ratkaisuja menestyvän verkkokaupan tueksi. Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Kiitos viestistäsi!
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähetettäessä.

Verkkokauppaohjelmisto palveluna - me huolehdimme päivityksistä ja kehityksestä sekä tietoturvasta

MyCashflow verkkokauppa-alusta, joka sisältää valmiiksi verkkokaupan tärkeimmät ominaisuudet ja ylläpalvelut, kuten hostingin, ohjelmistopäivitykset, asiakas- ja teknisen tuen. Verkkokauppaohjelmisto sisältää valmiin yhteensopivuuden johtaviin verkkokaupan palveluntarjoajiin.

palvelupaketit

Automaattisesti päivittyvä verkkokauppaohjelmisto sisältää ominaisuudet niin pienelle kuin suurillekin verkkokaupalle. Edullinen kuukausimaksu sisältää huippuluokan asiakaspalveun, joka auttaa päivittäisissä asioissa veloituksetta.

Palvelupaketit

lisäpalvelut

Saat meiltä verkkokauppaasi lisäpalveluita, kuten oman verkkotunnuksen, SSL-sertifikaatin tai Google G Suite (Gmail) sähköpostin omalle verkkotunnukselle.

Lisäpalvelut

Google G Suite

Yhteensopivat palvelut

MyCashflow alusta sisältää valmiin yhteensopivuuden kymmeniin johtaviin verkkokaupan tukipalveluihin. Kumppanimme tarjoavat palveluita verkkokaupan kehittämiseen, logistiikkaan, markkinointiin ja maksamiseen.

Kumppanit