AsiantuntijaPalvelu

Verkkokaupan digimainonta

Kasvata MyCashflow-verkkokauppasi myyntiä verkkokaupan tuotetietoja ja automaatioita tehokkaasti hyödyntävän digimarkkinoinnin palvelumme avulla.

  • Helppo tapa aloittaa verkkokaupan digimainonta
  • Sertifioidut mainonnan asiantuntijat apunasi
  • Hallitse mainontaa suoraan verkkokaupan hallinnasta
  • Kattava ja läpinäkyvä raportointi
  • MyCashflow'n tekninen ja kauppiastuki
  • Ei aloitusmaksuja, ei pitkiä sopimuskausia
Pyydä yhteydenottoa ›

Helppo tapa toteuttaa tuloksellista digimainontaa

Autamme kehittämään MyCashflow-verkkokauppojen myyntiä tarjoamalla mm. hakusanamainonnan, Display-mainonnan sekä tuotemainonnan palveluita kokonaispalveluna, joka kattaa tekniset työkalut, mainonnan hallinnan sekä sertifioitujen asiantuntijoidemme tuen verkkomainonnan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tehokasta Google-mainontaa

Tarjoamiemme Google-mainonnan ratkaisujen avulla tavoitat ostovalmiita asiakkaita oikeaan aikaan. Google tavoittaa yli 90 % kaikista internetin käyttäjistä sekä omien tuotteidensa että yli 2 miljoonan kumppanuussivustonsa kautta. Mainontaa voidaan kohdentaa monipuolisesti eri yleisöille.

Autamme suunnittelmaan verkkokauppasi tarpeisiin parhaiten soveltuvan mainonnan kokonaisratkaisun, joka sisältää tavoitteidesi mukaan sopivassa suhteessa esimerkiksi tekstimainontaa, Display-mainontaa ja Google Shopping -tuotemainontaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuvaruutukaappaus talvitakeista Google Shopping:ssa
MyCashflow'n Tuotemainokset-integraatio

työkalut mainonnan hallintaan

Hyödynnämme verkkokaupan digimainonnan ratkaisuissa monipuolisesti verkkokaupan dataa, automaatioita ja teknologiaa. Tavoitteenamme on tarjota helppoja ja tehokkaita ratkaisuja, joita voit hyödyntää suoraan verkkokauppasi hallinnasta ilman kolmansia osapuolia ja ulkoisia hallintajärjestelmiä.

Sertifioidut asiantuntijat apunasi

Olemme sertifioitu Google Premier Partner -kumppani. Mainonnan asiantuntijamme auttavat verkkokauppasi digimainonnan suunnittelussa ja toteutuksessa ja seuraavat mainoskampanjoidesi tehokkuutta optimoiden ja kehittäen mainontaa tavoitteidesi mukaan. Raportoimme mainonnan tuloksista sekä mainontaan tehdyistä muutoksista säännöllisesti ja läpinäkyvästi.

Settings icon

Tekninen tuki ja jatkuva ylläpito

Huomioimme verkkokauppa-alustan toimittajana kaikki digimainonnan vaatimukset luonnollisena osana MyCashflow-verkkokauppapalvelun kehitystä ja ylläpitoa. Huolehdimme siitä, että verkkokauppasi analytiikka ja konversioseuranta on kunnossa, ja että data välittyy sujuvasti ja luotettavasti järjestelmästä toiseen.

Hallitse mainos­kampanjoitasi
suoraan verkkokauppasi hallinnassa

Yhteistyössä Googlen kanssa toteutetun integraation ansiosta verkkokaupan tuotetiedot välitetään Googlen Kauppiaskeskukseen, josta ne ovat tuotemainontaan pohjautuvien tuotemainosten käytettävissä.

Tiedot päivittyvät eri järjestelmien välillä automaattisesti, jolloin esimerkiksi loppuunmyydyt tuotteet poistuvat mainonnan piiristä automaattisesti.

Palveluun sisältyvän Tuotemainokset-laajennuksen avulla luot ja hallitset mainoskampanjoitasi suoraan verkkokaupan hallinnasta.

  • Helppo ohjattu toiminto palvelun käyttöönottoon
  • Yhdistä tai luo tarvittavat tilit käyttöönoton yhteydessä
  • Luo ja muokkaa mainoskampanjoitasi
  • Näe mainonnan tulokset suoraan verkkokaupan hallinnassa
Kuvaruutukaappaus Google Analytics raportoinnista

Hinnat ja saatavuus

Tarjoamme digimainonnan palveluita vain MyCashflow-verkkokauppa-asiakkaillemme. Ei aloitusmaksuja, ei kiinteitä kustannuksia. Palvelun hinta perustuu ainoastaan käytettyyn budjettiin sekä sen pohjalta laskettavaan palvelumaksuun.

Palvelumaksumme on 20 % kulutetusta mediabudjetistasi. Käyttöönotosta tai kampanjaan liittyvistä asiantuntijatöistä ei laskuteta erikseen. Palvelussa ei myöskään ole kiinteitä kustannuksia eikä minimiaikoja eli jos päätät lopettaa kampanjan, niin sinulle ei tule enää kustannuksia.

Tuotemainonnan palveluehdot

Käyttöönotto

Helpoiten saat palvelun käyttöösi verkkokauppasi hallinnasta aktivoimalla Tuotemainokset-laajennuksen, jonka ohjatun toiminnon avulla yhdistät tai luot mainontaan tarvittavat tilit verkkokauppaasi.

Palvelun käyttöönoton jälkeen otamme yhteyttä selvittääksemme tarkemmat digimainonnan tarpeenne ja tavoitteenne mainonnan käynnistämistä ja optimointia varten.

Jos haluat lisätietoa palvelusta, täytä alla oleva lomake, niin olemme yhteydessä ja kerromme palvelusta lisää.

Kysy lisää – autamme mielellämme!

Kiinnostaako verkkokaupan myynnin kasvattaminen digimainonnan palveluillamme? Ota yhteyttä myyntiimme – autamme mielellämme laatimaan verkkokaupallenne parhaiten soveltuvan digimainonnan kokonaisuuden.

Kiitos – otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Hups. Jotain meni vikaan lomaketta lähetettäessä.