Asiakastarina

Suojakalvotukku kokee MyCashflow'n elintärkeäksi partneriksi liiketoiminnassaan

Kotimainen, vuonna 2011 perustettu Suojakalvotukun liikeidea on pidentää älylaitteiden käyttöikää ja ennaltaehkäistä niiden rikkoutumista tarjoamalla monipuolisen valikoiman suojatuotteita laajalle valikoimalle älylaitteita edullisesti ja nopealla toimituksella.

Vuodesta 2011 lähtien suomalaiset ovat saaneet yli 200 000 puhelintaan ja tablettiaan suojattua Suojakalvotukun tuotteilla. Suojakalvotukun verkkokauppa on kasvanut yhdessä MyCashflow'n kanssa.

Tutustu Suojakalvotukun verkkokauppaan ›

MyCashflow on todella helppo ottaa käyttöön. Me siirryimme MyCashflow'iin ihan tyhjästä, ja se meni tosi hyvin. MyCashflow on kasvanut meidän kanssamme, ja se on vastannut meidän tarpeisiin silloin kun oltiin pieni kauppa, ja nyt kun ollaan vähän isompia.

Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow'n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan.

– Vladimir Tokoi, Tokoi eCommerce, Suojakalvotukku

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Valitse mikä tahansa palvelupaketti ja kokeile MyCashflow-verkkokauppapalvelua maksutta nyt jopa 30 päivän ajan! Voit vaihtaa pakettia tarpeidesi mukaan tai perua tilauksesi koska tahansa.

Valitse palvelupaketti ›