Liiketoimintanne kasvun tukena – sekä verkkokaupassa että kivijalassa

Yrityksemme tarkoituksena on mahdollistaa menestyvän liiketoiminnan perustaminen ja kehittäminen helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan MyCashflow-verkkokauppapalvelun avulla. MyCashflow sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet, mitä liiketoiminnan kasvattamiseen tarvitaan – aina verkkokaupasta myymälän kassajärjestelmään.

Monikanavaisen myynnin palvelu

MyCashflow'n verkkokauppa-alustalla ja siihen saatavilla palveluilla tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille erinomaiset mahdollisuudet rakentaa menestyvää liiketoimintaa sekä verkossa että kivijalassa.

MyCashflow-verkkokauppapalvelu tarjoaa paitsi toimivan ja joustavan verkkokaupankäynnin alustan myös kattavat tuki- ja kehityspalvelut sekä mallinnetun kasvupolun verkkokaupankäynnin kehittämiseen. Palvelun vahvuuksia ovat alustan helppokäyttöisyys, laajat muokkausmahdollisuudet sekä asiantunteva suomenkielinen asiakaspalvelu.

Verkkokauppapalvelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme verkkokauppaan sisäänrakennetun kassaratkaisun, jonka avulla kauppias voi myydä tuotteitaan verkkokaupan lisäksi myymälässä, messuilla tai muussa fyysisessä myyntipisteessä.

Markkinoiden parhaat kumppanit liiketoiminnan kasvun tukena

Ylläpidämme ja kehitämme suosituimpia verkkokaupankäyntiin liittyviä integraatioita tiiviissä yhteistyössä parhaiden kumppaneiden kanssa. Kun valitset verkkokauppa-alustaksi MyCashflow’n, saat suorat valmiudet käyttää markkinoiden parhaita teknologioita ja palveluita käyttövalmiina laajennuksina. Klarnan, Googlen ja DHL:n kaltaisten kumppaneiden avulla MyCashflow on heti valmis tuottavaan kansainväliseen kauppaan.

MyCashflow-verkkokauppa tarjoaa myös kattavat rajapinnat yritysten yksillöllisiin tarpeisiin: API-rajapinnan avulla voit rakentaa verkkokauppaasi kustomoituja integraatioita ja Zapierin avulla yhdistät verkkokauppasi helposti muihin käyttämiisi palveluihin.

Yhteistyöllä menestykseen

MyCashflow'n asiakaslupauksen ytimessä on yhdessä tekeminen ja verkkoliiketoiminnan menestystarinoiden rakentaminen – olipa kyse sitten omaa unelmaansa tavoittelevasta itsensä työllistäjästä tai kansainvälistä kasvua hakevasta kotimaisesta verkkokaupasta. Me MyCashflow'ssa haluamme nähdä asiakkaidemme pitkän tähtäimen kasvu- ja menestystarinoita ja tarjoamme kaiken mahdollisen tuen, mitä tämän tavoitteen saavuttaminen vaatii. 

Pulse247 Oy lyhyesti

Pulse247 Oy on verkkokaupankäyntiin erikoistunut ohjelmistoyritys, joka on perustettu Kajaanissa vuonna 2007. Vuosien varrella yrityksemme on kasvanut vauhdilla ja työllistää nykyään jo yli 30 työntekijää ympäri Suomen. Toiminnassamme keskitymme erityisesti verkkokauppaan ja perinteisen kaupan digitalisointiin verkkokaupan teknologiaa hyödyntäen. 

Päätuotteemme on kehittämämme ja ylläpitämämme MyCashflow-verkkokauppaohjelmisto, joka on yli 2 000 tyytyväisen asiakkaan ansiosta yksi Suomen suosituimmista verkkokauppa-alustoista. MyCashflow’n ylläpidon, kehityksen ja asiakaspalvelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijapalveluita kaupankäynnin kehittämiseen sekä MyCashflow Kassan, jonka avulla yritykset voivat myydä tuotteitaan myymälöissä, myyntipisteissä ja messuilla.

14

Vuotta alalla

2000+

Asiakasta

30+

Asiantuntijaa

MyCashflow'lle myönnetyt tunnustukset

Kokeile nyt 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Valitse mikä tahansa palvelupaketti ja kokeile MyCashflow-verkkokauppapalvelua maksutta nyt 30 päivän ajan! Voit vaihtaa pakettia tarpeidesi mukaan tai perua tilauksesi koska tahansa.

Valitse palvelupaketti ›