Autamme sinua menestymään verkkokauppiaana

Yrityksemme tarkoituksena on mahdollistaa menestyvän verkkoliiketoiminnan perustaminen ja kehittäminen helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan MyCashflow-verkkokauppapalvelun avulla. MyCashflow sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotka tarvitset menestyvän verkkokaupan perustamiseen ja ylläpitoon.

MyCashflow-verkkokauppapalvelu

Kotimainen MyCashflow-verkkokauppapalvelu tarjoaa paitsi toimivan ja joustavan verkkokaupankäynnin alustan myös kattavat tuki- ja kehityspalvelut sekä mallinnetun kasvupolun verkkokaupankäynnin kehittämiseen. Palvelun vahvuuksia ovat alustan helppokäyttöisyys, laajat muokkausmahdollisuudet sekä asiantunteva suomenkielinen asiakaspalvelu.

MyCashflow'n verkkokauppa-alustalla ja siihen saatavilla palveluilla tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille erinomaiset mahdollisuudet rakentaa menestyvää liiketoimintaa sekä verkossa että kivijalassa. Kattavien tukimateriaalien ja monipuolisten koulutusten ansiosta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen tuen oman verkkokauppansa kehittämiseen.

Ylläpidämme ja kehitämme suosituimpia verkkokaupankäyntiin liittyviä palveluintegraatioita tiiviissä yhteistyössä parhaiden kumppaneiden kanssa. Kun valitset verkkokauppa-alustaksi MyCashflow’n, saat suorat valmiudet käyttää markkinoiden parhaita teknologioita ja palveluita käyttövalmiina laajennuksina. Klarnan, Googlen ja DHL:n kaltaisten kumppaneiden avulla MyCashflow on heti valmis tuottavaan kansainväliseen kauppaan.

MyCashflow-verkkokauppa tarjoaa myös kattavat rajapinnat yritysten yksillöllisiin tarpeisiin. API-rajapinnan avulla voit rakentaa verkkokauppaasi kustomoituja integraatioita. Zapierin avulla yhdistät verkkokauppasi helposti muihin käyttämiisi palveluihin.

MyCashflow'n asiakaslupauksen ytimessä on yhdessä tekeminen ja verkkoliiketoiminnan menestystarinoiden rakentaminen – olipa kyse sitten omaa unelmaansa tavoittelevasta itsensä työllistäjästä tai kansainvälistä kasvua hakevasta kotimaisesta verkkokaupasta. Me MyCashflow'ssa haluamme nähdä asiakkaidemme pitkän tähtäimen kasvu- ja menestystarinoita ja tarjoamme kaiken mahdollisen tuen, mitä tämän tavoitteen saavuttaminen vaatii. 

Pulse247 Oy lyhyesti

Pulse247 Oy on verkkokaupankäyntiin erikoistunut ohjelmistoyritys, joka on perustettu Kajaanissa vuonna 2007. Vuosien varrella yrityksemme on kasvanut vauhdilla ja työllistää nykyään jo yli 30 työntekijää ympäri Suomen. Toiminnassamme keskitymme verkkokauppaan ja perinteisen kaupan digitalisointiin verkkokaupan teknologiaa hyödyntäen. 

Päätuotteemme on kehittämämme ja ylläpitämämme MyCashflow-verkkokauppaohjelmisto, joka on yli 2 000 tyytyväisen asiakkaan ansiosta yksi Suomen suosituimmista verkkokauppa-alustoista. MyCashflow’n ylläpidon, kehityksen ja asiakaspalvelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijapalveluita kaupankäynnin kehittämiseen.

14

Vuotta alalla

2000+

Asiakasta

30+

Asiantuntijaa

MyCashflow'lle myönnetyt tunnustukset

Kokeile nyt 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Valitse mikä tahansa palvelupaketti ja kokeile MyCashflow-verkkokauppapalvelua maksutta nyt 30 päivän ajan! Voit vaihtaa pakettia tarpeidesi mukaan tai perua tilauksesi koska tahansa.

Valitse palvelupaketti ›