MyCashflow Kassa 🔥 MyCashflow'n sisäänrakennettu kassajärjestelmä.

Verkkokaupan ratkaisut

Luo lokalisoituja kauppaversioita eri markkinoille ja yritysasiakkaillesi erillinen tilauskanava. Tarjoa myyntiedustajillesi työkalut tilausten tekemiseen loppuasiakkaan puolesta. Hallitset kaikkia tilauksia, tuotevalikoimaa ja kauppa- ja kieliversiokohtaisia asetuksia yhdestä keskitetystä hallintapaneelista.

Verkkokaupan perustaminen onnistuu helposti MyCashflow'n teemoilla

Verkkokaupan ratkaisut

MyCashflow'n ratkaisut
monipuoliseen verkkokauppaan

MyCashflow tarjoaa ratkaisut kaikkiin verkkokaupan tarpeisiin – voit luoda kuluttajille suunnatun verkkokaupan, myydä tuotteita MyCashflow Kassan avulla myyntipisteessä, optimoida verkkokaupan b2b-asiakkaiden tarpeisiin ja laajentaa verkkokaupan myyntiä kansainvälisille markkinoille. MyCashflow'n keskitetty ja helppokäyttöinen hallintapaneeli auttaa hallitsemaan tilauksia, tuotevalikoimaa ja kauppaversioiden asetuksia samasta paikasta.

Tulossa alkuvuodesta 2022🔥

MyCashflow Kassa

MyCashflow Kassan avulla myyt tuotteitasi helposti myymälässä, myyntipisteissä ja messuilla. Pilvipohjainen ja saumattomasti toimiva kassaratkaisu tarjoaa täydellisen yhteensopivuuden myyntipisteen ja MyCashflow-verkkokaupan välille.

Lue lisää ›

Kuluttajakauppa

MyCashflow on kokonaisvaltainen ja helppokäyttöinen verkkokauppapalvelu, jonka avulla luot houkuttelevan, turvallisen ja luotettavan verkkokaupan kuluttaja-asiakkaillesi. Pääsääntöisesti lähes kaikki tuotteet soveltuvat myytäväksi verkkokauppaan ja oman kaupan voi helposti räätälöidä eri asiakasryhmien tarpeisiin.

Lue lisää ›

B2B-verkkokauppa

MyCashflow on oiva ratkaisu jälleenmyyjäkaupan rakentamiseen – myös kuluttajakaupan rinnalle. Palvelun edistyneiden ominaisuuksien ansiosta voit rakentaa jälleenmyyjille suunnatun B2B-verkkokaupan ja optimoida sen täysin yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Lue lisää ›

Kansainvälinen verkkokkauppa

Verkkokauppojen kansainväliset asiakkaat suosivat kauppapaikkoja, joissa he voivat asioida omalla kielellään, nähdä hinnat tutuissa valuutoissa ja käyttää heille jo valmiiksi tuttuja maksu- ja toimitustapoja. MyCashflow'n monipuoliset ominaisuudet antavat mahdollisuuden verkkokaupan laajentamisen kansainvälisille markkinoille. 

Lue lisää ›

Kokeile nyt 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Valitse mikä tahansa palvelupaketti ja kokeile MyCashflow-verkkokauppapalvelua maksutta nyt 30 päivän ajan! Voit vaihtaa pakettia tarpeidesi mukaan tai perua tilauksesi koska tahansa.

Valitse palvelupaketti ›