Uusi 🔥

MyCashflow Kassa

MyCashflow Kassan avulla myyt tuotteitasi helposti myymälässä, myyntipisteissä ja messuilla. Pilvipohjainen ja saumattomasti toimiva kassaratkaisu tarjoaa täydellisen yhteensopivuuden myyntipisteen ja MyCashflow-verkkokaupan välille.

 • Tuotesaldot aina ajan tasalla
 • Myyntien, tilausten ja tuotteiden hallinta
 • Ei tarvetta erilliselle kuittitulostimelle
 • Lahjakorttien yhteensopivuus myymälässä ja verkkokaupassa
Kuvakaappaus MyCashflow kassaratkaisun hallinnasta sekä maksupääte

Täydellinen kassaratkaisu myymälän
ja verkkokaupan yhdistämiseen

MyCashflow maksupääte miehen kädessä

Sujuvaa kassatyöskentelyä myymälässä

Selkeä kassanäkymä tekee kassalla työskentelystä sujuvaa ja mahdollistaa lisämyyntien toteuttamisen vapaamyyntituotteiden avulla. Älykäs kassajärjestelmä tukee viivakoodien lukua myyntipisteen tuotteista ja mahdollistaa nopeat kassatilaukset suoraan verkkokaupan hallinnasta. Sujuva kassatyöskentely takaa lyhyemmät jonot, enemmän myyntiä ja paremman asiakastyytyväisyyden. Maksupäätteen kautta veloitettava summa ja maksutapahtuman tiedot siirtyvät automaattisesti MyCashflow'n hallintapaneeliin.

 • Selkeä ja helppo käyttää
 • Kätevä tuotehaku 
 • Viivakoodien luku 
 • Kassa-alennukset
 • Lahjakorttien myynti
 • Vapaamyyntituotteet

Saumaton yhteensopivuus verkkokaupan ja kassan välillä

MyCashflow Kassa on suunniteltu toimimaan täydellisesti yhteen verkkokaupan kanssa, minkä ansiosta varastosaldot, tuotetiedot, hinnat, kampanjat, asiakkaat, tilaukset ja raportit pysyvät aina ajan tasalla. Yhteensopivuuden ansiosta voit hyödyntää verkkokauppasi kampanjoita ja tarjouksia myymälöissä tai myöntää alennuksia suoraan kassalla. Kevyt ja edistyksellinen kassajärjestelmä mahdollistaa myös asiakastietojen hyödyntämisen ja tilausten luomisen suoraan asiakkaille.

Kuvakaappaus MyCashflow kassaratkaisun hallinnasta sekä maksupääte
Kuvakaappaus MyCashflow'n hallinnasta jossa näkyy varastosaldot tuotteille

Reaaliaikaiset varastosaldot aina ajan tasalla

Saumaton yhteensopivuus maksupäätteen ja verkkokaupan välillä pitää huolen siitä, että varastosaldot päivittyvät MyCashflow’n hallintapaneeliin aina automaattisesti ja luotettavasti. Myymälässä myyty tuote vähennetään verkkokaupan varastosaldosta heti maksutapahtuman jälkeen, minkä ansiosta vältyt ylimyynneiltä myös ruuhkaisina aikoina.

lahjakorttien yhteensopivuus myymälässä ja verkkokaupassa

MyCashflow Kassa sisältää tuen lahjakorteilla maksamiselle, sillä asiakas voi maksaa ostoksensa lahjakortilla kokonaan tai osittain. Lahjakorttien myynti onnistuu suoraan kassalta ja täydellisen yhteensopivuuden ansiosta asiakas voi käyttää lahjakortin joko verkkokaupassa, myyntipisteessä tai molemmissa. Älykäs kassajärjestelmä huomioi lahjakortit myös palautustilanteessa, jolloin käytetylle lahjakortille voidaan palauttaa saldoa.

Käsi pitelee lahjakorttia

Langaton maksupääte nopeaan ja turvalliseen myyntiin

Käsi pitelee MyCashflow'n kassaratkaisuun saatavaa päätelaitetta

Markkinoiden monipuolisin maksupääte

Kassajärjestelmään sisältyvä Verifone V400 on markkinoiden pienin ja nopein maksupääte, joka toimii luotettavasti kaikkialla – myymälän tiskillä, myyntipisteissä ja messuilla. 4G-, WiFi- ja Bluetooth-yhteydet varmistavat nopean kaupankäynnin missä tahansa oletkin. Sisäänrakennetun kuittitulostimen ansiosta et tarvitse erillistä tulostinta, vaan voit tulostaa virallisen kassakuitin suoraan maksupäätteestä. 

Halutessasi voit yhdistää kassajärjestelmään myös useamman maksupäätteen tai tilata vuokrapäätteen kauttamme. Kysy lisää myynnistämme!

 • 4G, Wifi ja Bluetooth
 • Sisäänrakennettu kuittitulostin
 • 3,5 tuuman kosketusnäyttö
 • PCI 4.0 -hyväksytty

Mukana kaikki nykyaikaiset maksutavat

Modernin maksupäätteen ansiosta asiakas voi maksaa tuotteensa lukuisilla eri tavoilla: sirukortilla, lähimaksulla, magneettijuovalla, mobiililähimaksulla, käteisellä, Edenred-kortilla tai lahjakortilla. MyCashflow Kassa tukee myös osittaismaksuja, minkä ansiosta asiakas voi yhdistää eri maksutapoja haluamallaan tavalla.

 • Visa & MasterCard -pohjaiset maksukortit
 • Mobiililähimaksut (Google Pay, Apple Pay ja Samsung Pay)
 • Edenred-kortit
 • Lahjakortit
Mies pitelee käsissäänm puhelinta ja maksukorttia pöydän ääressä
Mies pitelee käsissään puhelinta ja kuittia

kuittien tulostus suoraan maksupäätteestä

Voit tulostaa kauppiaan ja asiakkaan viralliset, arvonlisävero- ja maksutiedot sisältävät kuitit suoraan maksupäätteestä. Kuitilta näet eriteltynä eri maksutavoilla, kuten lahjakortilla ja maksukortilla maksetut osuudet loppusummasta.

Tärkeimmät ominaisuudet


Kassatilaustoiminnot - MyCashflow hallinta

Edistyksellinen kassajärjestelmä monipuoliseen myyntiin
Reaaliaikaiset varastosaldot
Kätevä tuotehaku ja viivakoodien luku
Myyntien, tilausten ja tuotteiden hallinta
Alennuskoodit
Lahjakorteilla maksaminen
Lahjakorttien myynti
Vapaamyyntituotteiden myynti kassalla
Käteismaksujen vaihtorahanäkymä
Hintojen vapaa muokkaus kassalla: voit antaa alennuksia kassalla ja muuttaa tilauksen sisältämien tuotteiden hintoja
Osittaiset veloitukset: maksun voi suorittaa osissa usealla eri maksutavalla (esim. lahjakortilla, maksukortilla ja käteisellä)
Tuotepalautuksissa rahan palauttaminen asiakkaan maksukortille tai lahjakortille suoraan hallintapaneelista
Kattavat tilaustiedot kuiteilla
Sähköisen kuitin lähetys asiakkaan sähköpostiin

Maksupääte - Verifone V400

Markkinoiden monipuolisin maksupääte
Langaton ja nopea maksupääte
Visa & MasterCard -pohjaiset maksukortit
Maksukorttien lähimaksut 
Mobiililähimaksut (Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay) 
Tuki Edenred-korteille
Sisäänrakennettu kuittitulostin 
4G, WiFi ja Bluetooth -yhteydet
Suuri 3,5” Gorilla Glass –teknologialla suojattu kosketusnäyttö 
PCI 4.0 -hyväksytty

Hinnat ja saatavuus

Hinnat alv. 0 %. Pidätämme oikeuden muutoksiin. MyCashflow Kassa -palvelu on saatavilla ainoastaan MyCashflow-verkkokauppiaille. Tutustu palvelupaketteihimme.

Palvelun transaktiomaksu vaihtelee asiakkaan MyCashflow-palvelupaketin mukaan seuraavasti:

MyCashflow Basic palvelupaketti iconi

Basic

2,49 %

+ 0,08 € 

/ transaktio*

MyCashflow Advanced palvelupaketti iconi

Advanced

1,99 %

+ 0,08 € 

/ transaktio*

MyCashflow Pro palvelupaketti iconi

Pro

1,49 %

+ 0,08 € 

/ transaktio*

Verifone v400 -maksupääte

49 €/kk

(+ 10 €/kk) 

Kassajärjestelmään sisältyvä Verifone V400 -maksupääte toimitetaan asennettuna ja käyttövalmiina 36 kk leasingsopimuksella hintaan 49 €/kk sekä valinnaisella Verifone Varma Roamin 3G-mobiililiittymällä varustettuna (+10 €/kk). Kysy myös vuokrapäätteistä myynnistämme!


* Kotimaisilla kuluttajakorteilla maksettaessa. Yrityskorteilla maksettaessa hintaan lisätään + 0,8 %. EU:n ulkopuolisilla maksukorteilla maksettaessa hintaan lisätään +1,2 % + 0,01 €/transaktio.

Näin otat MyCashflow Kassan käyttöösi:

2

Käsittelemme tilauksen, toimitamme maksupäätteen käyttövalmiina ja aktivoimme kassatilaustoiminnot verkkokauppasi hallintaan. Samalla saat tunnukset Verifonen raportointipalveluun.

3

Järjestämme käyttöönottokoulutuksen, jossa käydään läpi kassamyyntitoiminnot ja opastetaan maksupäätteen yhdistäminen verkkokauppaan. Tämän jälkeen olet valmis veloittamaan maksuja päätteen kautta!

Käsi pitelee MyCashflow'n kassaratkaisuun saatavaa päätelaitetta

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on MyCashflow Kassa?

MyCashflow Kassa on MyCashflow-verkkokauppapalvelun sisäänrakennettu kassajärjestelmä, jonka avulla voit myydä verkkokauppasi tuotteita asiakkaillesi kasvotusten esimerkiksi myymälässä, messuilla tai muussa fyysisessä myyntipisteessä. Kassaratkaisu mahdollistaa kassatilausten luonnin verkkokaupan hallinnassa ja kassatilausten maksujen veloittamisen fyysisellä maksupäätteellä.

Mitä MyCashflow Kassa -ratkaisu sisältää käytännössä?

MyCashflow Kassa sisältää MyCashflow-verkkokaupan hallintaan aktivoitavan selkeän ja monipuolisen kassatilausnäkymän kattavine kassamyyntitoimintoineen sekä palveluun integroidun langattoman Verifone V400 -maksupäätteen, joka toimitetaan valmiiksi verkkokauppaasi konfiguroituna ja käyttövalmiina.

Miten MyCashfow Kassa eroaa muista kassaratkaisuista?

MyCashflow Kassa on täydellinen ratkaisu verkkokaupan ja myymälän yhdistämiseen. Verkkokauppaan sisäänrakennettu kassajärjestelmä sisältää kaikki tarvittavat tiedot samassa järjestelmässä ja mahdollistaa esimerkiksi verkkokaupan asiakastietojen, tuote- ja hintatietojen sekä lahjakorttien hyödyntämisen fyysisen myyntipisteen kautta tapahtuvassa myynnissä.

Miten MyCashflow Kassa -ratkaisu auttaa varastonhallinnassa?

Verkkokauppaan sisäänrakennettu MyCashflow Kassa pitää huolen, että kauppasi tuotteiden varastosaldot ovat aina ajan tasalla. Kassatapahtuman alussa tuotteet varataan saldoilta ja vähennetään saldoista onnistuneen maksutapahtuman yhteydessä. Jos esimerkiksi pidät myymälää verkkokauppasi varaston yhteydessä, voit huoletta myydä tuotteita myymälästä ilman, että verkkokauppasi myisi tuotteita yli saldojen. MyCashflow'n hallinnassa voit myös kätevästi asettaa varastosaldoille hälytysrajan, joka huomioi sekä verkkokaupassa että myymälässä myytävät tuotteet.

Tuotteiden varastosaldot päivittyvät myös tuotepalautusten yhteydessä, jolloin voit helposti palauttaa käyttämättömän ja myyntikuntoisen tuotteen takaisin saldoille palautustapahtuman yhteydessä.

Voiko asiakas maksaa MyCashflow Kassan kautta lahjakortilla?

Ehdottomasti. Lahjakorteilla maksaminen on täydellisesti tuettu ominaisuus MyCashflow'n kassajärjestelmässä. Asiakas voi maksaa lahjakortilla ostoksensa joko kokonaan tai osittain, jolloin jäljelle jäävän summan voi veloittaa maksupäätteellä asiakkaan kortilta. Älykäs kassaratkaisu huomioi lahjakortit myös palautustilanteessa, jolloin käytetylle lahjakortille voidaan palauttaa saldoa. Voit helposti ja turvallisesti myös myydä lahjakortteja suoraan kassalta, koska lahjakortti aktivoidaan vasta maksutapahtuman yhteydessä. Asiakas voi käyttää lahjakortin valintansa mukaan joko verkkokaupassa tai myyntipisteessä tai molemmissa.

Voiko asiakas maksaa ostoksensa Edenred-kortilla?

Kyllä. Mikäli verkkokaupassa halutaan aktivoida tuki Edenred-korteille, verkkokauppiaan tulee ensin tehdä sopimus Edenredin kanssa ja ilmoittaa sen jälkeen Edenred-sopimusnumero MyCashflow’lle. Tämän jälkeen MyCashflow Kassa tukee maksamista Edenred-kortilla, jonka avulla kaupan asiakas voi hyödyntää työsuhde-etujaan esimerkiksi lounaan sekä liikunta- ja kulttuuripalvelujen maksamiseen.

Pystyykö MyCashflow Kassalla veloittamaan näppärästi käteismaksuja?

Kyllä. Kassamyyntinäkymä tukee maksamista paitsi maksupäätteellä ja lahjakortilla myös käteisellä. Yksittäisen ostoksen voi maksaa joustavasti osiin pilkottuna useammallakin eri maksutavalla. Kassatyöskentelyn nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi näkymään on  toteutettu vaihtorahatoiminto, joka laskee automaattisesti vaihtorahan määrän, jos asiakkaalla ei satu olemaan tasarahaa.

Voinko käyttää jotain muuta maksupäätettä?

MyCashflow Kassa -ratkaisussa ei voi käyttää muita maksupäätteitä. Jokainen maksupääte konfiguroidaan erikseen MyCashflow Kassa -käyttöön, jolloin se integroituu täydellisesti MyCashflow-verkkokauppaan. Verifone V400 -maksupääte on markkinoiden modernein ja kevyin langaton maksupääte, joka sisältää lisäksi integroidun kuittitulostimen, mikä tekee siitä muutenkin ylivoimaisen maksupäätteen jokaiseen myyntipisteeseen!

Miten MyCashflow Kassa -ratkaisun hinta muodostuu?

Palvelun hinta koostuu palvelupaketin mukaan määräytyvästä, prosentuaalisesta ja kiinteästä maksutapahtumakohtaisesta palvelumaksusta (alk. 1.49 % + 0.08 €/tapahtuma) sekä Verifone V400 -maksupäätteen kiinteästä leasing-kulusta (49 €/kk) ja valinnaisesta SIM-kortista (10 €/kk). Huomaathan, että emme veloita erikseen muita tapahtumakohtaisia kuluja.

Voit laskea kassajärjestelmän kustannukset oman käyttötarpeesi mukaan oheisen esimerkkilaskelman avulla. Esimerkkilaskelmassa on käytetty MyCashflow Advanced-palvelupakettia ja 10 000 euron kuukausimyyntiä (100 kpl 100 €:n tilauksia) maksupäätteen kautta.

Kiinteät kustannukset
Verifone V400 -maksupääte à 49 € 1 kpl 49 €
Mobiililiittymä (valinnainen) à 10 € 1 kpl 10 €
Muuttuvat kustannukset
MyCashflow'n provisio myynnistä 0 % 10 000 € 0 €
Korttimaksu-provisio (Advanced-paketissa 1,99 %) 1,99 % 10 000 € 199 €
Maksutapahtumakohtainen provisio (0,08 €/tapahtuma) 0,08 € 100 kpl 8 €
YHTEENSÄ KUUKAUDESSA 266 €
MyCashfow Kassa -ratkaisu on saatavilla vain MyCashflow'n asiakkaille ja vaatii toimiakseen aktiivisen MyCashflow-palvelupaketin. MyCashflow-palvelupaketin kuukausimaksut eivät sisälly laskelmaan. Tutustu MyCashflow-palvelupaketteihin ›

Kuinka pitkään sopimukseen sitoudun?

MyCashflow Kassa -palvelun sopimuskausi on 36 kuukautta, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Jos et halua jatkaa sopimusta ensimmäisten 36 kuukauden jälkeen, ilmoitathan irtisanomisesta kirjallisesti vähintään 3 kk ennen sopimuskauden päättymistä.

Voinko vuokrata maksupäätteen kauttanne?

Kyllä, voit myös vuokrata kassajärjestelmään kuuluvan Verifone V400-maksupäätteen MyCashflow’lta. Kysy lisää myynnistämme!

Mitä muita laitteita voisin tarvita myyntipisteen kassalla?

MyCashflow Kassa -ratkaisu sisältää kaiken tarvittavan myymälämyynnin aloittamiseen. Erityisen hyödyllinen lisävaruste on kuitenkin viivakoodinlukija, joka nopeuttaa kassatyöskentelyä huomattavasti. Voit tiedustella myynnistämme myös lisämaksupäätteiden, maksupäätteen telakan tai käteiskassalippaan saatavuutta.

Miten Kassan kautta tapahtuva myymälämyynti raportoidaan?

MyCashflow Kassa on yksi verkkokauppasi maksutavoista. Voit siis hakea maksupäätteen myyntiraportit verkkokauppasi raporteista ko. maksutavan alta. Maksupäätteen tapahtumat ja raportit löydät myös Verifonen portaalin kautta.

Kiinnostuitko? Pyydä maksuton demo oheisella lomakkeella!

Kassajärjestelmän lyhyessä demossa esittelemme sinulle henkilökohtaisesti, miten saumattomasti kassapääte ja verkkokauppapalvelu toimivat yhteen.

Kiitos - otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Hups! jotain meni mönkään.
Nainen istuu sohvalla ja käyttää MyCashflow'n verkkokaupan hallintaa